​Langt de fleste af vores stillinger besættes via search og annonceres ikke.

Du er velkommen til at sende os dit c.v på info@searchkompagniet.dk såfremt du søger nye udfordringer.

Ledige stillinger

Produktspecialist til medico industrien - Olympus Danmark Vest

-​salg af medicinsk udstyr(Endoskopiske forbrugsvarer) til sygehuse

Olympus er et førende navn inden for billed- og informationsteknologi, medicinske systemer og industriteknologi. På verdensplan beskæftiges godt 40.000 medarbejdere.

Olympus Danmark A/S - som er en del af den nordiske Olympus organisation - har domicil i Ballerup, hvor der sidder godt 60 medarbejdere. Læs mere på www.olympus.dk. Til at fastholde og udvikle succesen med salget af endoterapiinstrumenter søger vi en dygtig produktspecialist (Territory Manager) med ansvar for salget i Jylland.

Er du en erfaren og seriøs sælger, eller er du endoskopisygeplejerske, som har lyst til at prøve kræfter med salg, så er du måske den produktspecialist, vi mangler til at varetage og udbygge salget af vores instrumenter til fleksible skoper i Jylland.

Jobbet

Du får salgs- og kundeansvaret i dit distrikt (Jylland), der er et velpasset og succesrigt distrikt. Du bliver en vigtig brik i et meget engageret salgsteam i en velfunderet, international virksomhed, hvor du får mulighed for at udnytte dit drive og engagement.

Du tilrettelægger selv din hverdag fra dit hjemmekontor, og du får rig mulighed for at arbejde i dybden med dit speciale og dine kunder.

Indsatsen vil i høj grad være koncentreret om at udvikle salget og udbygge relationen til dine kunder, som er de offentlige og private sygehuse. Din målgruppe og kontaktflade på sygehusene kan være såvel læger og sygeplejersker og regionale indkøbere.

Du vil i dagligdagen beskæftige dig med opsøgende salg, vedligeholdelse af eksisterende kundeportefølje, tilbudsgivning, demonstrationer og undervisning. På det produktmæssige område vil du være den faglige specialist og sparringspartner for dine kunder, hvorfor deltagelse ved endoskopier vil være en stor del af jobbet.

Din baggrund

Du har solid erfaring med salg af forbrugsvarer og forstår betydningen af relationsopbygning, god service og proaktive indsatser. Har du erfaring med salg til sygehuse, er det absolut en fordel men ikke et krav. Alternativt har du erfaring som endoskopisygeplejerske og har stor lyst til at ”komme over på den anden side” og arbejde med kunder og salg.

Uanset din baggrund er det et krav, at du forstår at arbejde struktureret samt, at du er engageret, forretningsorienteret og i stand til at omsætte tekniske features til praktisk anvendelig viden for eksisterende og kommende kunder på endoskopi- eller operationsafdelinger. Du er selvstartende, initiativrig og vant til at planlægge din egen hverdag.

Det vigtigste er din motivation og dit drive for at være ude hos kunderne og gøre en forskel.

Du tilbydes

Olympus Danmark tilbyder et meget selvstændigt job, hvor du får mulighed for at skabe gode resultater og selv planlægge dine indsatser. Som markedsleder er Olympus frontløber indenfor kvalitet og innovation hvilket betyder, at du er velkommen hos din målgruppe. Du får omfattende oplæring både i Olympus Danmark og hos det europæiske hovedkontor i Hamburg. Endvidere får du engagerede kolleger og et stærkt bagland. Lønpakken er attraktiv og består af fast løn + provision samt firmabil, pension og sundhedssikring.

Vi glæder os til at høre fra dig

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte SearchKompagniet. Jill Repp - mobil 24 88 87 09 og Jens Sønderberg – mobil 30 58 50 85 - er ansvarlig for rekrutteringsprocessen.

Send din ansøgning og CV mrk. ”Sælger Vest - Medicoindustrien ” til SearchKompagniet på info@searchkompagniet.dk. Din ansøgning behandles naturligvis fortroligt. Vi læser og evaluerer ansøgningerne løbende så send din hurtigst muligt.

Projektleder/maskiningeniør med lyst til planlægningen, koordineringen af opgaver og udvikle produkter til kunderne indenfor industrien.

Kan du manøvrere i spændingsfeltet mellem salg, innovation og produktion?

·​Har du overblik og sætter værdien af samarbejde højt?

·​Har du lysten til at have kundekontakt i forbindelse med projektafviklingen?

·​Kender du til værdien til godt samarbejde og god kommunikation?

·​Vil du trives i en nøgleposition placeret centralt i virksomheden, hvor du bliver bindeled mellem salg, konstruktion og produktion?

·​Er du dygtig inden for 2D og 3D CAD-programmer?

·​Har du erfaring med/interesse for termodynamik/varmeoverfladeteori?

SAN Electro Heat a/s i Nordsjælland søger en projektleder/maskiningeniør, der med engagement og godt humør, kan lide at løse udfordringer af meget forskellig karakter. Alt sammen i henhold til kundespecifikke ønsker. Jobbet er i Salg og Innovation, så en del af opgaverne er udviklingsprojekter. En del af projekter er til eksportmarkedet og derfor præget af international atmosfære og kultur. Dog forventes der ikke rejseaktivitet i jobbet umiddelbart.

San Electro Heat forventer at du…:

•​Brænder for at være en del af en virksomhed, der ønsker at give kunden en god oplevelse.

•​Er udadvendt med relevant erfaring indenfor industrien og som nævnt gerne indenfor termodynamik.

•​Sætter en ære i at søge ny viden, hvis den ikke findes internt i huset.

•​Sætter pris på samarbejde med kompetente kollegaer og kunder.

•​Er rigtig god til at anvende gængse softwareløsninger, der typisk knytter sig til udvikling af nye produkter, herunder 2D og 3D-cad-programmer, ligesom du selvfølgelig mestrer Microsoft Office-pakken.

•​Du arbejder struktureret og har en udpræget ”sense of urgency” og mister ikke overblikket i pressede situationer

•​At du har interesse i varmeoverfladeteori eller måske ligefrem erfaring fra dette område

•​Hele tiden søger at udføre opgaver efter ”work smart–not hard”-princippet og vægter vidensdeling og en god ”team-spirit” højt.

SAN Electro Heat A/S tilbyder:

·​En solid virksomhed i vækst, som er en del af en koncern med mere end 13.000 kolleger i hele verden.

·​Optimale muligheder for at udvikle dig såvel fagligt, som menneskeligt.

·​Muligheden for at udvikle produkter i samarbejde med store kunder indenfor en bred pallette i procesindustri, jernbanedrift, vindmølleindustri samt mange andre spændende virksomheder i ind- og udland

·​60 engagerede og fagligt kompetente medarbejdere, der venter på at netop du skal blive deres nye kollega

·​At benytte de nyeste værktøjer og teknologier.

·​En spændende og alsidig hverdag

·​En god lønpakke med pensionsordning.

·​Frokostordning, personaleforening, sundhedssikring og naturligvis en god pensionsordning.

SAN Electro Heat A/S er en del af NIBE Group, der er noteret på den svenske børs. Gruppen råder over en deI virksomheder på verdensplan, heraf 7 selvstændige enheder i Danmark. I det daglige arbejder SAN som en selvstændig virksomhed med korte kommandoveje og stor medarbejderindflydelse på beslutningsprocessen. Alt dette foregår i en fri og uformel dialog, hvor glæden ved at gå på arbejde og have nye udfordringer hele tiden er i højsædet. Se mere på www.san-as.com/dk

Send din ansøgning

Eventuelle spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til SearchKompagniet, Jill Repp (mobil 24 88 87 09), der er ansvarlig for rekrutteringsprocessen. Send din ansøgning og CV mrk. ”Projektleder/Maskiningeniør" til

info@searchkompagniet.dk. Din ansøgning behandles naturligvis fortroligt.

SearchKompagniet ser frem til et godt samarbejde og til at byde velkommen på Vintappergården.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Virksomhedsnavn & CVR

SearchKompagniet

​CVR: 32870368

Adresse & Postnummer

​Avderødvej 27B

2980 Kokkedal

Kontaktinformationer