​Langt de fleste af vores stillinger besættes via search og annonceres ikke.

Du er velkommen til at sende os dit c.v på info@searchkompagniet.dk såfremt du søger nye udfordringer.

Ledige stillinger

Teamleder - Kundeservice

-​Nyoprettet stilling med fokus på udvikling og drift af 5* kundeserviceafdeling

Granby Pack A/S har siden 1964 produceret emballage og er i dag Danmarks markedsledende virksomhed inden for krydsfinér transportemballage. Ud over at være markedsledende på det danske hjemmemarked har Granby Pack A/S i de seneste år ekspanderet kraftigt med eksport til Europa. Granby Pack A/S producerer såvel standard- som specialemballage. Virksomheden flytter til ny og større fabrik pr. 1. februar 2018 i Nykøbing F.

Jobbet

Stillingen er nyoprettet med reference til salgschefen, idet behovet for videreudvikling af kundeserviceafdelingen er tiltagende grundet virksomhedens vækst. Stillingen er på mellemlederniveau, og målet er, at afdelingen hurtigt og effektivt sikrer behandling af alle henvendelser fra kunder – eksisterende såvel som potentielle nye kunder. Derved forbedres kundernes værdioplevelse af Granby Pack og kundetilfredsheden styrkes og sikres.

Dine ansvarsområder vil blandt andet omfatte:

·​Videreudvikling og drift af kundeservicefunktionen, der afspejler Granby Packs kundeopfattelse og ønske om et excellent serviceniveau

·​Daglig ledelse af 2 personer

·​Udvikle og forbedre processerne og forretningsgangene omkring kundeservice

·​Udarbejde og implementere KPI’er og sikre, at al kundehenvendelse eksekveres i forhold til disse

·​Agere sparringspartner og motivator for medarbejderne i teamet

·​At sikre høj kundetilfredshed

·​Projektledelse af markedsføringstiltag

·​Salgsstyring af mindre kunder

·​Intern koordinering af kunderelaterede opgaver

·​Sparring med salgschefen

·​Fungere som ”spillende træner”, hvor du deltager i alle opgaver i kundeservice sammen med dine medarbejdere, herunder ordreoptagelse, -indtastning, -bekræftelse, tilbudsafgivning og opfølgning, reklamationsbehandling m.v.

·​Som del af en sammentømret salgsafdeling med konstant fokus på høj kvalitet i alt, hvad Granby Pack foretager sig, forventes du at bidrage til og udvikle dette fokus

·​Deltagelse på afdelingsmøder

Dig

Du har dokumenteret erfaring fra lignende stilling indenfor kundeservice med ledelse af mindre team B-t-C eller B-t-B. Du brænder for excellent kundeservice og forstår at skabe stærke relationer internt som eksternt. Du forstår at være et forbillede for dine medarbejdere og evner at motivere dem til at yde den bedste service for kunderne. Forståelse for værdikæden i en produktionsvirksomhed som Granby Pack er vigtig, ligesom du skal have forståelse for emballagens betydning for kunderne for således at kunne servicere den enkelte kunde bedst muligt.

Du har bevist, at du er selvkørende med stort drive, og du kan skabe resultater med et kundeserviceteam. Du har et højt serviceniveau og en motiverende og empatisk ledelsesstil. Struktur, mål, opfølgning samt evnen til at agere kendertegner din profil. For dig er det naturligt at opfatte kunderne som din arbejdsgiver, og du har altid kunderne i centrum i alt, hvad du foretager dig. Samtidig er du meget bevist om, at succes kommer som resultat af en holdindsats, hvor du gerne går forrest, når det kræves.

Du trives bedst i en uformel organisation og beskrives af andre som værende smilende, udadvendt med en positiv indstilling og en god portion humor. Du er synlig og deltagende med et godt overblik, der betyder, at du sætter ind de rigtige steder og er en god problemløser.

Din professionelle tilgang til jobbet som leder af kundeservice er et aktiv, Granby Pack har behov for i sin ambitiøse vækststrategi. Du vil som kundeserviceansvarlig opleve at få daglig dialog med kunder udenfor Danmarks grænser, og da du arbejder ubesværet og naturligt på engelsk og tysk, glæder du dig til dette ekstra element i dit job.

Du er fortrolig med brugen af Microsoft Office og har en vis teknisk flair i forhold til at arbejde med emballageløsninger. Du har bopæl således, at du dagligt kan møde ind på kontoret i Nykøbing F.

Du tilbydes

Granby Pack A/S tilbyder en spændende nyoprettet stilling, hvor du får mulighed for at sætte dit aftryk på kundeserviceafdelingen, skabe gode resultater og flytte hele kundeservice et yderligere niveau op hos Granby Pack. Som markedsleder er Granby Pack frontløber indenfor effektive og lønsomme transportemballageløsninger i høj kvalitet samt stor faglig viden.

Lønpakken består af fast løn, pension, sundhedsforsikring, it, mobil samt massageordning.

For den rigtige kandidat er der mulighed for at avancere til linjeleder og blive en del af ledergruppen.

Send din ansøgning

Eventuelle spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til SearchKompagniet, Jill Repp (mobil 24 88 87 09), der er ansvarlig for rekrutteringsprocessen. Send din ansøgning og CV mrk. ”Teamleder kundeservice” til SearchKompagniet på info@searchkompagniet.dk. Din ansøgning behandles naturligvis fortroligt.

Head of Retail Controlling North

Som Kviks nye Head of Retail Controlling North får du en vigtig rolle, hvor du håndterer en række centrale områder og videreudvikler flere vigtige styringsinstrumenter, som bruges bredt i Kvik.
Endvidere kommer du til at spille en væsentlig rolle i den fortsatte vækst, idet du og dit team har det overordnede ansvar for retail controlling i Norden.

Jobbet

Virksomhedens ledelse har ambitioner, og kursen er sat mod fortsat vækst i de kommende år. Til at understøtte væksten, samt fortsat sikre ressourcer og kompetencer til yderligere udvikling, søges en Head of Retail Controlling North til hovedkontoret i Vildbjerg, med personalesvar for 2 controllere og teamlederen for butiks-bogføringsservice (hvor sidstnævnte har 15 medarbejdere).

 • Retail controlling på nordiske markeder, herunder
  o P&L, samt balance og likviditetsbudgetter for butikker
  o Kvartalsmæssig økonomisk opgørelse af alle butikker
  o Støtte vore egne butikker som er i transfer
 • Udvikle styringsinstrumenter sammen med kollega for Kvik’s sydlige markeder
 • Skabe relationer til butiksnettet
 • Motivere franchisetagere herunder være sparringspartner og coache
 • Sikre fortsat udvikling af vores bogføringsservice over mod butikker
 • Support ved igangsætning af nye butikker omkring budgetter, finansiering mv.
 • Ad hoc opgaver der understøtter vores vækstambitioner

En stor del af jobbet består i kontakt med franchisetagere og Kvik’s salgsledelse, og der må i den forbindelse forventes et større antal rejsedage, som anslås til 60-70 dage årligt.
Det er en spændende ledelsesmæssig udfordring men også et ”hands-on” job, hvor du har en vigtig rolle i eksekveringen af de daglige opgaver og aftalte deadlines - i tæt samspil med kollegaerne.
Du formår at etablere et velfungerende og udviklende samarbejde med de øvrige funktioner i virksomheden.

Din Profil

Vi forventer, at du har en relevant økonomisk videregående uddannelse (fx HD), kombineret med erfaring fra en lignende stilling. Derudover har du erfaring med økonomisk og forretningsmæssig sparring med ledelsen.
Du trives i en central rolle og kan begå dig på alle niveauer i organisationen. Du er tydelig i din kommunikation og formår at blive del af et vigtigt samarbejde med mange interessenter.
Du sætter desuden en ære i at aflevere arbejde af høj og konsistent kvalitet til tiden, og du har en systematisk og analytisk tilgang til den enkelte opgave. Du er planlæggende, herunder vant til at arbejde med controller-årshjul.

 • Du evner at uddelegere og har med fordel allerede ledelseserfaring
 • Du er robust, åben, god til at skabe holdånd og har et godt humør
 • Du er forhandlingsvant og har godt kendskab til engelsk - såvel mundtligt som skriftligt
 • Du er proaktiv og opsøgende af natur
 • Du har en god situationsfornemmelse
 • Du har muligvis allerede erfaring fra en retail-kæde

Du tilbydes

Du vil blive en del af en spændende, international virksomhed i vækst, hvor du får en nøglefunktion, og hvor du samtidig får mulighed for at arbejde på tværs af landegrænser og kulturer.
Du vil referere til Kvik’s CFO og bliver en del af CFO’ens ledergruppe og bliver her igennem involveret i udviklingen af Kvik som virksomhed. Du får dermed rig mulighed for at sparre med kollegaer og udvikle dine kompetencer.
Vi tilbyder et udfordrende job i en ung og dynamisk virksomhed i vækst. Du tilbydes en attraktiv pakke på fordelagtige vilkår.
Send din ansøgning og CV hurtigst muligt til Hasse Steenbuch på: hasse@incipia.dk
mærket: ”Retail Controlling/KVIK”, da vi holder samtaler løbende. Du er også velkommen til at ringe på +45 4010 6280, hvis du har spørgsmål.

Kvik A/S
"Kvik A/S er en dansk producent af køkkener, garderober og bad. I Kvik er missionen at sælge danske designerkøkkener, bad og garderobeløsninger til overraskende lave priser. Filosofien om at give kunderne mere, end de forventer – både med hensyn til kvalitet, design og ikke mindst service – har gjort Kvik til en af de førende virksomheder i branchen. En udvikling, der ikke havde været mulig uden dygtige og dedikerede medarbejdere. Denne udvikling afspejles i den vækstrejse Kvik har oplevet, som på blot to år har generet en vækst på mere end 30 % og ambitionen er at fortsætte denne betydelige vækst i fremtiden.
I dag er det Ballingslöv-koncernen, der er en af de førende inden for køkken, garderober og bad i Skandinavien og England og ejes af svenske Stena, der ejer Kvik.
Der er i dag omkring 1.150 ansatte i Kvik (inkl. butiksansatte, som er ansat af franchisetagerne), og heraf arbejder de ca. 240 i eller fra hovedkontoret i Danmark. Udover at have sat sit aftryk på det danske marked, har Kvik i løbet af de seneste år udviklet sig til en stor spiller på det internationale marked og opererer i dag i 140 butikker i 10 forskellige lande."
Du kan læse mere om Kvik på: www.kvik.dk

​​Territory Manager til Olympus Danmark A/S

-​salg til sygehuse i dele af Region Syd og Region Midt

Olympus er et førende navn inden for billed- og informationsteknologi, medicinske systemer og industriteknologi. På verdensplan beskæftiger vi godt 40.000 medarbejdere.

Olympus Danmark A/S - som er en del af den nordiske Olympus organisation - har domicil i Ballerup, hvor vi sidder godt 70 medarbejdere. Læs mere på www.olympus.dk. Da Olympus Danmark A/S udvider salgsteamet indenfor området for kirurgisk udstyr søges en kompetent Territory Manager med ansvar for salget i distriktet.

Jobbet

Du får salgs- og kundeansvaret i eget distrikt, som er dele af Region Syd og Region Midt. Indsatsen vil i høj grad være koncentreret om at udvikle salget og udbygge relationen til dine kunder, som er de offentlige og private sygehuse. Din målgruppe og kontaktflade på sygehusene kan være såvel overlæger og sygeplejersker som medicoteknikere og regionale indkøbere. Du vil have ansvar for salget af billeddannende- og perifært laparoskopisk udstyr til kirurgiske specialer samt udstyr og engangsartikler til det urologiske speciale. Du sælger ved at opbygge og udvikle langvarige relationer med dine kunder, gennemføre demoer, kurser og workshops, og i det hele taget at være synlig og dialogskabende ude hos kunderne. Deltagelse på operationsstuer under operationer vil også være en del af jobbet. Rejseaktivitet vil forekomme jævnligt i forbindelse med deltagelse på konferencer og videreuddannelse i ind- og udland.

Dig

Det er en stor fordel, hvis du har erfaring fra urologisk afdeling som f.eks. sygeplejerske. Det er også et plus men ikke et krav, at du har erfaring med teknisk salg til sygehuse og forstår betydningen af relationsopbygning, god service og proaktive indsatser. Det vigtigste er din motivation og dit drive for at være ude hos kunderne og gøre en forskel. Du er selvstændig, flittig og disciplineret og glemmer aldrig, at du er en del af et team. Det er vigtigt, at du har teknisk flair og taler og skriver engelsk. Du er erfaren bruger af CRM-systemer og Microsoft Office. Ligeledes er det nødvendigt, at du har bopæl i distriktet.

Du tilbydes

Olympus Danmark tilbyder et meget selvstændigt job, hvor du får mulighed for at skabe gode resultater og selv planlægge dine indsatser. Som markedsleder er Olympus frontløber indenfor kvalitet og innovation hvilket betyder, at du er velkommen hos din målgruppe. Du får omfattende oplæring både i Olympus Danmark og hos det europæiske hovedkontor i Hamborg. Endvidere får du engagerede kolleger og et stærkt bagland. Du arbejder ud fra hjemmearbejdsplads og får naturligvis stillet hjemmekontor til rådighed. Lønpakken består af en attraktiv lønpakke inkl. firmabil, pension og sundhedssikring.

Send din ansøgning

Eventuelle spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til SearchKompagniet Jill Repp (mobil 24 88 87 09), der er ansvarlige for rekrutteringsprocessen. Send din ansøgning og CV mrk. ”Territory Manager lap/uro” snarest muligt og senest 20. februar 2018 til SearchKompagniet på info@searchkompagniet.dk. Din ansøgning behandles naturligvis fortroligt.

Projektleder/maskiningeniør med lyst til planlægningen, koordineringen af opgaver og udvikle produkter til kunderne indenfor industrien.

Kan du manøvrere i spændingsfeltet mellem salg, innovation og produktion?

·​Har du overblik og sætter værdien af samarbejde højt?

·​Har du lysten til at have kundekontakt i forbindelse med projektafviklingen?

·​Kender du til værdien til godt samarbejde og god kommunikation?

·​Vil du trives i en nøgleposition placeret centralt i virksomheden, hvor du bliver bindeled mellem salg, konstruktion og produktion?

·​Er du dygtig inden for 2D og 3D CAD-programmer?

·​Har du erfaring med/interesse for termodynamik/varmeoverfladeteori?

SAN Electro Heat a/s i Nordsjælland søger en projektleder/maskiningeniør, der med engagement og godt humør, kan lide at løse udfordringer af meget forskellig karakter. Alt sammen i henhold til kundespecifikke ønsker. Jobbet er i Salg og Innovation, så en del af opgaverne er udviklingsprojekter. En del af projekter er til eksportmarkedet og derfor præget af international atmosfære og kultur. Dog forventes der ikke rejseaktivitet i jobbet umiddelbart.

San Electro Heat forventer at du…:

•​Brænder for at være en del af en virksomhed, der ønsker at give kunden en god oplevelse.

•​Er udadvendt med relevant erfaring indenfor industrien og som nævnt gerne indenfor termodynamik.

•​Sætter en ære i at søge ny viden, hvis den ikke findes internt i huset.

•​Sætter pris på samarbejde med kompetente kollegaer og kunder.

•​Er rigtig god til at anvende gængse softwareløsninger, der typisk knytter sig til udvikling af nye produkter, herunder 2D og 3D-cad-programmer, ligesom du selvfølgelig mestrer Microsoft Office-pakken.

•​Du arbejder struktureret og har en udpræget ”sense of urgency” og mister ikke overblikket i pressede situationer

•​At du har interesse i varmeoverfladeteori eller måske ligefrem erfaring fra dette område

•​Hele tiden søger at udføre opgaver efter ”work smart–not hard”-princippet og vægter vidensdeling og en god ”team-spirit” højt.

SAN Electro Heat A/S tilbyder:

·​En solid virksomhed i vækst, som er en del af en koncern med mere end 13.000 kolleger i hele verden.

·​Optimale muligheder for at udvikle dig såvel fagligt, som menneskeligt.

·​Muligheden for at udvikle produkter i samarbejde med store kunder indenfor en bred pallette i procesindustri, jernbanedrift, vindmølleindustri samt mange andre spændende virksomheder i ind- og udland

·​60 engagerede og fagligt kompetente medarbejdere, der venter på at netop du skal blive deres nye kollega

·​At benytte de nyeste værktøjer og teknologier.

·​En spændende og alsidig hverdag

·​En god lønpakke med pensionsordning.

·​Frokostordning, personaleforening, sundhedssikring og naturligvis en god pensionsordning.

SAN Electro Heat A/S er en del af NIBE Group, der er noteret på den svenske børs. Gruppen råder over en deI virksomheder på verdensplan, heraf 7 selvstændige enheder i Danmark. I det daglige arbejder SAN som en selvstændig virksomhed med korte kommandoveje og stor medarbejderindflydelse på beslutningsprocessen. Alt dette foregår i en fri og uformel dialog, hvor glæden ved at gå på arbejde og have nye udfordringer hele tiden er i højsædet. Se mere på www.san-as.com/dk

Send din ansøgning

Eventuelle spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til SearchKompagniet, Jill Repp (mobil 24 88 87 09), der er ansvarlig for rekrutteringsprocessen. Send din ansøgning og CV mrk. ”Projektleder/Maskiningeniør" til

info@searchkompagniet.dk. Din ansøgning behandles naturligvis fortroligt.

SearchKompagniet ser frem til et godt samarbejde og til at byde velkommen på Vintappergården.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Virksomhedsnavn & CVR

SearchKompagniet

​CVR: 32870368

Adresse & Postnummer

​Avderødvej 27B

2980 Kokkedal

Kontaktinformationer