​Langt de fleste af vores stillinger besættes via search og annonceres ikke.

Du er velkommen til at sende os dit c.v på info@searchkompagniet.dk såfremt du søger nye udfordringer.

Ledige stillinger

Projektleder

Installations- og byggeprojekter

Vores kunde er en veletableret og innovativ global virksomhed, der er markedsleder inden for deres område. Efter en omfattende omorganisering har man opbygget en stærk skandinavisk organisation, som samarbejder på tværs af landene. Der er her tale om en central projektlederstilling med mange kontaktflader i en organisation, der står overfor spændende projekter i mange større byer i Norden.

Jobbet

Du bliver en vigtig del af virksomhedens danske organisation. Det bliver dit ansvar at koordinere og styre byggeprojekterne i Danmark. Sammen med Business Development Manager indgår du kontrakter med nye og eksisterende kunder. Som projektleder bliver du ansvarlig for processen og økonomien, når det solgte projekt skal installeres og leveres til kundernes tilfredshed. For at løfte dette ansvar samarbejder du med kunder, leverandører og offentlige myndigheder.

Du styrer projekterne sikkert i mål gennem overholdelse af opstillede tidsrammer, budgetter, lovkrav og tekniske direktiver.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

 • ·​Udarbejde tidsplaner og budgetter for opgaverne
 • ·​Udarbejde installations- og projektplaner
 • ·​Kontraktforhandlinger
 • ·​Opfølgning på budgetter og kvalitet

Dig

Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse og mindst fem års erfaring fra en tilsvarende stilling som teknisk projektleder eller byggeleder. Du har god forståelse for installation af tekniske produkter eller projekter. Du er vant til at arbejde med MS Office – ikke mindst Excel. Det er vigtigt, at du kommunikerer let og ubesværet både mundtligt og skriftligt på såvel dansk som engelsk.

Som person er du relationsskabende, omhyggelig og initiativrig. Du kan selv men vil gerne samarbejde. Du har overblik, tænker i helheder og er i stand til at prioritere. Dit engagement og ønske om at være med til at knytte produktion og projektering sammen er kendt af alle.

Vi glæder os til at gerne høre fra dig

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte SearchKompagniet.

Jill Repp - mobil 24 88 87 09 og Jens Sønderberg – mobil 30 58 50 85 - er ansvarlige for rekrutteringsprocessen.

Er denne spændende stilling noget for dig, så send en motiveret ansøgning og dit CV til info@searchkompagniet.dk – mærk din ansøgning ”Projektleder”. 

Vi starter samtaler straks efter sommerferien, så send din ansøgning senest fredag, den 3. august 2018.

Marketingkoordinator

Eksekvering, koordinering og nordisk samarbejde

Siden grundlæggelsen har virksomheden STIHL satset på revolutionerende teknik og innovative idéer. I virksomhedens 90 år lange historie har det gjort navnet STIHL synonymt med teknik i den absolutte topklasse. I dag repræsenterer varemærket STIHL verden over kvalitet og service. I over 160 lande er vores produkter med til at hjælpe folk med deres arbejde – det har gjort os til motorsavsmærke nummer 1 i verden. Læs mere på www.stihl.dk. STIHL Danmark er en del af den nordiske organisation med hovedkontor i Sverige. Til kontoret i Brøndby søger vi nu en kompetent og engageret marketingkoordinator.

Stillingen

Med reference til den nordiske Marketing Manager (med base i Sverige) bliver du en vigtig del af den nordiske marketingorganisation, og du har kolleger siddende i Sverige, Norge og Finland. Du får ansvaret for de daglige marketingopgaver i Danmark og bliver en integreret del af den danske organisation. Du kommer til at håndtere en lang række forskelligartede opgaver inden for marketing med fokus på kreativitet, budgetter, kvalitet og ikke mindst koordinering i forbindelse med salgs- og marketingrelaterede materialer og aktiviteter.

Du vil få en meget stor berøringsflade både internt i virksomheden, med forhandlere og med eksterne samarbejdspartnere. Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver omfatter blandt andet:

 • ·​Dagligt ansvar for alle marketingaktiviteter i Danmark
 • ·​Aktiv deltagelse i det nordiske marketingsamarbejde
 • ·​Udarbejdelse og implementering af marketingplan for Danmark med udgangspunkt i den nordiske marketingplan
 • ·​Udarbejdelse af og opfølgning på marketingbudget for Danmark
 • ·​Koordinering og understøttelse af lokale marketingaktiviteter hos danske forhandlere
 • ·​Udarbejdelse og gennemførelse af lokal medieplan
 • ·​Koordinering og deltagelse i forbindelse med arrangementer for kunder og forhandlere
 • ·​Opdatering af marketingportal og lokale websites
 • ·​STIHLs tilstedeværelse på sociale medier

Dig

Du har nogle års erfaring fra en tilsvarende stilling og en relevant uddannelse. Det er en fordel, hvis du har arbejdet i en nordisk organisation, ligesom kendskab til salg via forhandlere er et plus men ikke et krav. Vi forventer, at du er en erfaren bruger af MS Office og Adobe programmerne. Det er nødvendigt, at du er velformuleret i skrift og tale, da du skal sikre den indholdsmæssige og sproglige kvalitet i den danske markedsføring. Koncernsproget er engelsk, og da du bliver en del af en nordisk organisation må du gerne have en vis flair for de skandinaviske sprog.

Andre kender dig som en energisk, initiativrig og social person med styr på dine ting. Du er god til at koordinere og bevare overblikket i en til tider hektisk hverdag. Du er serviceorienteret, venlig og imødekommende samtidig med, at du kan stille rimelige krav den anden vej. Du er i stand til at handle og løse de problemer, som måtte opstå.

Det får du

Du får en vigtig rolle i en virksomhed, som er kendt for kvalitet og innovation. Du får mange dygtige og engagerede kolleger i en voksen og erfaren organisation med fokus på samarbejde og trivsel. Kulturen er professionel, ambitiøs og uformel med en afslappet omgangstone. Lønpakken er attraktiv bestående af en fast løn, pensionsordning, mobil, Ipad og bærbar PC.

Send din ansøgning

Eventuelle spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til SearchKompagniet, Jens Sønderberg på mobil: 30 58 50 85 eller Jill Repp på mobil: 24 88 87 09. Send din ansøgning og CV mrk. ”Marketingkoordinator” snarest muligt til SearchKompagniet på info@searchkompagniet.dk. Vi læser og evaluerer ansøgningerne løbende. Din ansøgning behandles naturligvis fortroligt.

Produktionschef - emballageløsninger

-​Nyoprettet stilling med fokus på ledelse, udvikling og drift af produktionen

Granby Pack A/S har siden 1964 produceret emballage og er i dag Danmarks markedsledende virksomhed inden for krydsfinér transportemballage. Ud over at være markedsledende på det danske hjemmemarked har Granby Pack A/S i de seneste år ekspanderet kraftigt med eksport til Europa. Granby Pack A/S producerer såvel standard- som specialemballage. Virksomheden har i dag 2 fabrikker i Nykøbing F for henholdsvis træproduktion og foamproduktion.

Jobbet

Stillingen er nyoprettet med reference til direktøren/ejeren i forbindelse med virksomhedens vækst. Stillingen er på mellemlederniveau, og målet er, at produktionen kører effektivt og sikkert med høj kvalitet der sikrer levering til tiden og høj kundetilfredshed hos eksisterende såvel som nye kunder. Produktionen har i dag omkring 30 medarbejdere som man bliver ansvarlig for er motiverede og følger med udviklingen, ligesom man bliver ansvarlig for at maskiner og værktøjer er top-tunede og yder deres maksimale uden man selv har hands-on på skruetrækkeren

Dine ansvarsområder vil blandt andet omfatte:

·​Videreudvikling og drift af produktionen af træemballage

·​Daglig ledelse af 30 produktionsmedarbejdere med stort know-how og anciennitet

·​Udvikle og forbedre processer og maskiner, således at disse yder maksimalt

·​Ansvar for omkostningsbudgetter og opfølgning på maskiner

·​Indkøbe og implementere nye maskiner

·​Sikre at medarbejderne er motiverede og up-to-date

·​Agere sparringspartner og motivator for medarbejderne i teamet

·​At sikre høj medarbejdertilfredshed

·​System- og produktoptimering

·​Arbejde tæt sammen med salg og konstruktion (størstedelen af produktionen er specialløsninger)

·​Sikre arbejdsmiljøet

·​Sparring med direktøren/ejeren og arbejde tæt på ledelsen

·​Tage ansvar når der opstår udfordringer

·​Trives med ad-hoc opgaver i hverdagen

·​Kunne navigere i IT

Dig

Du har erfaring fra lignende stilling indenfor produktionsledelse – gerne emballage. Du brænder for lederrollen og forstår at skabe stærke relationer internt som eksternt. Du forstår at være et forbillede for dine medarbejdere og evner at motivere dem til at yde deres bedste og levere kvalitet til tiden. Forståelse for værdikæden og kulturen i en produktionsvirksomhed som Granby Pack er vigtig. En familie ejet virksomhed med stort know-how og hvor alle beslutninger i den daglige drift er lagt ud til operatørerne, der spørger, hvis de behøver hjælp.

Du har bevist, at du er selvkørende med stort drive, godt humør og god humor. Du skaber resultater gennem dit team og du en motiverende og empatisk ledelsesstil. Struktur, mål, opfølgning samt evnen til at agere kendertegner din profil. Du meget bevist om, at succes kommer som resultat af en holdindsats, hvor du støtter og styrer, når det kræves.

Du trives bedst i en uformel organisation og du er synlig og deltagende med et godt overblik, der betyder, at du sætter ind de rigtige steder og er en god problemløser.

Din store erfaring som leder af en produktion er et aktiv, Granby Pack har behov for i sin ambitiøse vækststrategi. Du vil som produktionschef opleve at have en bred kontaktflade som kræver, at du arbejder ubesværet og naturligt sammen med alle.

Du er fortrolig med brugen af Microsoft Office og har en vis teknisk flair i forhold til at arbejde med maskiner til emballageløsninger. Du har bopæl således, at du dagligt kan møde ind på fabrikken i Nykøbing F.

Du tilbydes

Granby Pack A/S tilbyder en spændende nyoprettet stilling, hvor du får mulighed for at sætte dit aftryk på produktionsafdelingen, skabe gode resultater og være med til den vækst Granby Pack gennemgår. Som markedsleder er Granby Pack frontløber indenfor effektive og lønsomme transportemballageløsninger i høj kvalitet samt stor faglig viden.

Lønpakken består af fast løn, pension, sundhedsforsikring, it, mobil samt massageordning.

For den rigtige kandidat er der mulighed for at avancere til linjeleder og blive en del af ledergruppen.

Send din ansøgning

Eventuelle spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til SearchKompagniet, Jill Repp (mobil 24 88 87 09), der er ansvarlig for rekrutteringsprocessen. Send din ansøgning og CV mrk. ”Produktionschef” til SearchKompagniet på info@searchkompagniet.dk. Din ansøgning behandles naturligvis fortroligt.

SearchKompagniet ser frem til et godt samarbejde og til at byde velkommen på Vintappergården.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Virksomhedsnavn & CVR

SearchKompagniet

​CVR: 32870368

Adresse & Postnummer

​Frydenlundsvej 30, bygn. A

2950 Vedbæk

Kontaktinformationer