​Langt de fleste af vores stillinger besættes via search og annonceres ikke.

Du er velkommen til at sende os dit c.v på info@searchkompagniet.dk såfremt du søger nye udfordringer.

Ledige stillinger

Projektleder

Installations- og byggeprojekter

Vores kunde er en veletableret og innovativ global virksomhed, der er markedsleder inden for deres område. Efter en omfattende omorganisering har man opbygget en stærk skandinavisk organisation, som samarbejder på tværs af landene. Der er her tale om en central projektlederstilling med mange kontaktflader i en organisation, der står overfor spændende projekter i mange større byer i Norden.

Jobbet

Du bliver en vigtig del af virksomhedens danske organisation. Det bliver dit ansvar at koordinere og styre byggeprojekterne i Danmark. Sammen med Business Development Manager indgår du kontrakter med nye og eksisterende kunder. Som projektleder bliver du ansvarlig for processen og økonomien, når det solgte projekt skal installeres og leveres til kundernes tilfredshed. For at løfte dette ansvar samarbejder du med kunder, leverandører og offentlige myndigheder.

Du styrer projekterne sikkert i mål gennem overholdelse af opstillede tidsrammer, budgetter, lovkrav og tekniske direktiver.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

·​Udarbejde tidsplaner og budgetter for opgaverne

·​Udarbejde installations- og projektplaner

·​Kontraktforhandlinger

·​Opfølgning på budgetter og kvalitet

Dig

Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse og mindst fem års erfaring fra en tilsvarende stilling som teknisk projektleder eller byggeleder. Du har god forståelse for installation af tekniske produkter eller projekter. Du er vant til at arbejde med MS Office – ikke mindst Excel. Det er vigtigt, at du kommunikerer let og ubesværet både mundtligt og skriftligt på såvel dansk som engelsk.

Som person er du relationsskabende, omhyggelig og initiativrig. Du kan selv men vil gerne samarbejde. Du har overblik, tænker i helheder og er i stand til at prioritere. Dit engagement og ønske om at være med til at knytte produktion og projektering sammen er kendt af alle.

Vi glæder os til at gerne høre fra dig

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte SearchKompagniet.

Jill Repp - mobil 24 88 87 09 og Jens Sønderberg – mobil 30 58 50 85 - er ansvarlige for rekrutteringsprocessen.

Er denne spændende stilling noget for dig, så send en motiveret ansøgning og dit CV til info@searchkompagniet.dk – mærk din ansøgning ”Projektleder”. 

Vi starter samtaler straks efter sommerferien, så send din ansøgning senest fredag, den 3. august 2018.

Head of Digital & Content til Kvik A/S

Jobbeskrivelse

Som Kviks nye Head of Digital & Content får du en central og vigtig rolle i videreudviklingen af vores digitale aktiviteter og i at skabe nye vindende kundeoplevelser. Du vil få content-ansvaret for at skabe en endnu stærkere oplevelse med Kvik og dermed mere trafik til vores fysiske butikker.

Du vil skulle være med til at fortsætte Kvik’s modige digitale valg, som har resulteret i syv vundne Rambuk priser de seneste tre år – det har ingen andre annoncører nogensinde præsteret. Endvidere kommer du til at spille en væsentlig rolle i den fortsatte vækst, idet du og dit team har det overordnede ansvar for digital markedsføring, content og udviklingsprojekter. Du vil samtidig fungere som projektleder på udviklingen af Kvik’s nye digitale tiltag.

JOBBET

Virksomhedens ledelse har store ambitioner, og kursen er sat mod fortsat vækst i de kommende år. Med høje ambitioner følger en øget pipeline af kommende digitale tiltag – og Kvik har viljen og stigende marketingbudgetter, til at investere i brandet. Til at understøtte væksten, samt fortsat sikre ressourcer og kompetencer til yderligere udvikling, søges en Head of Digital & Content til hovedkontoret i Vildbjerg, med personalesvar for fem medarbejdere samt praktikanter og studenterhjælpere.

Du får det overordnede ansvar på følgende opgaver:

 • Drive og sikre implementering af Kvik’s strategi med fokus på det digitale og content
 • Projektledelse af store tværgående projekter med digital eller content som udgangspunkt
 • Personaleledelse af digitalt og grafisk team – herunder sikre at Great Place to Work målene indfries løbende, samt optimale processer omkring grafisk produktion
 • Bidrage til at planlægge, eksekvere og evaluere nationale kampagner
 • Skabelse af nye inspirerende kundeoplevelser via digitale og eller content redskaber
 • Sikre øget trafik i kædens fysiske butikker via en øget konvertering fra digital og content til fysisk butik
 • Ledelse af samarbejdet med web bureau og stor indflydelse hos andre digitale samarbejdspartnere
 • Drive digitale og content insights og Kvik signatur oplevelser i digital customer journey
 • Drive Kviks egne og fortjente medier, f.eks. website, nyhedsbreve, Facebook, Instagram, Pinterest og LinkedIn
 • Styrkelsen af Kvik’s brand position, særligt via det grafiske udtryk og den grafiske linje
 • Sikre markeds- og konkurrent indsigter blandt andet via besøg i egne og konkurrerende butikker, samt dialog med kunder
 • Bidrage til øget profitabilitet i Kvik’s butikker via digitale projekter og digitale medier
 • Sikre forbedret ROI på alle digitale og content investeringer samt overholde budgetter og tidsplaner

Det er en spændende ledelsesmæssig udfordring men også et ”hands-on” job, hvor du har en vigtig rolle i eksekveringen af de daglige opgaver, drift og aftalte deadlines - i tæt samspil med kollegaerne i afdelingen.

Du formår at etablere et velfungerende og udviklende samarbejde med de øvrige funktioner i virksomheden, herunder bl.a. Country Marketing Managers, Category Management, Franchisetagere og sælgere i butikkerne, samt Management Team og Marketing afdelingen.

Herudover forventes det, at du supporterer Kvik’s vækst via sparring med den øvrige Marketing afdeling, igennem at:

· Sikre en effektiv udnyttelse af de kreative kompetencer i det grafiske team

· Rapportere resultater af marketingindsatser fra eget område

· Deltage i udarbejdelsen af international marketing-, kampagne- og produktstrategi

 • Herunder møder og workshops med salg, produkt og indkøbsfunktionerne

· Sparre og udfordre afdelingens tværgående specialister inden for deres felt

· Agere back-up på Country Marketing Managers

· Bidrage til at skabe ”Great Place to Work”

DIN PROFIL

Vi forventer, at du har en relevant videregående digital marketing uddannelse, kombineret med erfaring fra en lignende stilling eller fra bureau. Derudover har du med fordel allerede nogen ledererfaring og erfaring i forretningsmæssig sparring med ledelsen.

Du trives i en central rolle og kan begå dig på alle niveauer i organisationen. Du er en tydelig og dygtig kommunikator og formår at blive del af et vigtigt samarbejde med mange interessenter.

Du sætter desuden en ære i at aflevere arbejde af høj og konsistent kvalitet til tiden, og du har en struktureret og analytisk tilgang til den enkelte opgave. Du er en dygtig leder der ser mennesket og både kan stille krav og støtte dine kollegaer.

· Du udfordrer gerne dine omgivelser og det eksisterende

· Du er robust, nysgerrig, god til at skabe holdånd og har et godt humør – der smitter

· Du er forhandlingsvant og har godt kendskab til engelsk - såvel mundtligt som skriftligt

· Du har et højt drive, er engageret og proaktiv, og kan lide et højt tempo

· Du er ”sulten” efter nye udfordringer og sætter en ære i at levere på alle områder

· Du har med fordel allerede erfaring fra med retail og BTC

· Du er drevet af et internationalt og vækstende miljø

DU TILBYDES

Du vil blive en del af en spændende, international virksomhed i vækst, hvor du får en nøglefunktion, og hvor du samtidig får mulighed for at arbejde på tværs af landegrænser og kulturer.

Du vil referere til Kvik’s Director for Marketing & Category Management og bliver her igennem involveret i udviklingen af Kvik som virksomhed. Du får dermed rig mulighed for at sparre med kollegaer i og uden for teamet og udvikle dine kompetencer.

Vi tilbyder et udfordrende job i dynamisk virksomhed i vækst. Du tilbydes en attraktiv pakke på fordelagtige vilkår.

Rekrutteringsprocessen håndteres af INCIPIA. Send din ansøgning og CV hurtigst muligt til Sofie Strecker på: sofie@incipia.dk, mærket: ”Digital & Content/Kvik”, da vi holder samtaler løbende. Du er også velkommen til at ringe til Hasse Steenbuch fra INCIPIA på +45 4010 6280, hvis du har spørgsmål.

Kvik A/S er en dansk producent af køkkener, garderober og bad. I Kvik er missionen at sælge danske designerkøkkener, bad og garderobeløsninger til overraskende lave priser. Filosofien om at give kunderne mere, end de forventer – både med hensyn til kvalitet, design og ikke mindst service – har gjort Kvik til en af de førende virksomheder i branchen. En udvikling, der ikke havde været mulig uden dygtige og dedikerede medarbejdere. Denne udvikling afspejles i den vækstrejse Kvik har oplevet, som på blot to år har generet en vækst på mere end 30 % og ambitionen er at fortsætte denne betydelige vækst i fremtiden.

I dag er det Ballingslöv-koncernen, der er en af de førende inden for køkken, garderober og bad i Skandinavien og England og ejes af svenske Stena, der ejer Kvik.

Der er i dag omkring 1.150 ansatte i Kvik (inkl. butiksansatte, som er ansat af franchisetagerne), og heraf arbejder de ca. 240 i eller fra hovedkontoret i Danmark. Udover at have sat sit aftryk på det danske marked, har Kvik i løbet af de seneste år udviklet sig til en stor spiller på det internationale marked og opererer i dag i 150 butikker i 10 forskellige lande. Herudover planlægger Kvik at åbne mange flere butikker i den nuværende strategiperiode frem mod 2021.

Du kan læse mere om Kvik på: www.kvik.dk

Area Sales Manager to REGUS - BESAT !!

Can you make our business grow?

In order to meet Regus’ rapid growth and ambition to expand in Copenhagen and Denmark in the coming years, we are looking for a Sales Manager to grow with us. You will have a strong and central role in our Danish organization, and with reference to the Country Management, you will have the responsibility for growing our business in the Greater Copenhagen area and to ensure motivation and well-being of your team.

The Role:

The Sales Manager will work closely with the Sales Management to grow deals and revenue in their area. The successful candidate will be responsible for generating enquiries through the attendance of events, fairs and building relationships with brokers. The Sales Manager will be responsible for prospecting new business by completing professional center tours and maintaining relationships with large customers in order to retain and grow our current business. They will also be responsible for working with the Enterprise Sales team on corporate accounts.

You will be responsible for maximising our revenue across a number of Regus centers, whilst maintaining and improving customer service (NPS) through your center team. You will hire and manage world class teams within your area to help deliver these objectives. Your primary focus is sales, responsible for new sales with prospective customers and growing the network by presenting the best range of options to suit that customer’s needs converting sales for your area.

Your primary objectives:

 • Maximising revenue and customer service (NPS) improvement
 • Hiring and motivating great talent measured by employee net promoter score (ENPS)
 • Deliver brilliant tours as per the Regus Required Standards hitting revenue targets

Your key responsibilities:

 • Touring customers to show the range of options available to suit their needs and closing the sale where possible
 • Managing a group (cluster) of business centers to include:
  - Manage by visiting centers (visit customers, ensure center quality, ensure inventory is maximized)
  - Managing cluster performance: EBIT, NPS, ENPS
  - Business review planning of the centers monthly
  - Managing senior team members in each center, including training and recruitment
  - Dealing with escalated customer requests/issues
  - Hold Networking events

What we expect from you:

 • Experienced at managing teams
 • Preferably a university education
 • Previous experience of managing P&Ls
 • 3 years previous experience selling products or service solutions through direct sales within a business-to-business sales environment
 • Experienced at presenting to groups of prospects
 • Experience of delivering excellent customer service in multiple locations through leadership and implementation of company standards
 • Professional and clear communication skills coupled with the ability to network at a high level and build strong business relationships
 • Comfortable making decisions, evaluating options and considering consequences
 • Strong organizational skills, including the ability to prioritize, multi-task, delegate and work effectively with minimal supervision
 • Proven objection handling, prospecting and negotiation skills
 • Commercial and result driven, autonomous and comfortable in fast paced environments
 • Excellent communicator and presenter
 • Self-starter with ability to develop and maintain own pipeline

Leading the flexible workplace revolution globally, REGUS offers:

 • An exciting sales and management challenge that will help our organization achieve best in class results
 • Lots of autonomy and good development opportunities
 • A challenging job in an ever-changing environment
 • Participation in the development and strategic work for our Danish team and business

The job is full time position and the workplace is in Copenhagen. We offer an attractive salary, bonus and pension scheme.

The recruitment process is handled by INCIPIA. Send your application and CV as soon as possible to Hasse Steenbuch at: hasse@incipia.dk, marked: "Area Manager / REGUS". We will call in for interviews on an ongoing basis. You are also welcome to call Hasse Steenbuch from INCIPIA at +45 4010 6280 if you have questions.

Regus, part of www.iwgplc.com, is the World’s largest provider of flexible workplace solutions with brands such as Regus, SPACES, No 18 and more, leading the workplace revolution. Established in 1989, and based in Switzerland, the company offers a wide range of products and services which allow individuals and companies to work however, wherever, and whenever they need to. IWG (international workplace group) is listed on the London Stock Exchange and is a part of the FTSE 250.

Although we operate in over 120 countries, 900 cities and 3,000 locations, we’re still expanding rapidly. In fact, we’re currently opening over 1 new centers every day, achieving over double digit year-on-year growth.

We achieve our outstanding results through our people. It is our customer focused people who are making business happen. They are behind our fantastic success and incredible growth.

Erfaren økonomimedarbejder til fremadstormende consumer brand

For Quooker Skandinavien A/S i Gentofte søger vi en kompetent og rutineret økonomimedarbejder til at indgå i vores administration. Siden starten for 15 år siden har vi oplevet konstant vækst, så du træder ind i en dynamisk virksomhed, med fart over feltet. Vi har derfor behov for en bogholder med solid erfaring fra en tilsvarende stilling – og gerne med en revisorbaggrund, så du også er i stand til at indtage en ”controller rolle”.

Om jobbet

Der er brug for en person, der med reference til økonomichefen, kan tage ansvar for dele af afdelingens leveringer og øge professionalismen – og samtidig passe godt ind i virksomhedens størrelse og med bund i faglighed være en blændende god kollega. Afdelingens ressourcer udover økonomichef er 10 personer i administration, salgsbackup og lager, der alle indgår i teamet. Afdelingen består af erfarne og dygtige personer, og afdelingen drives af en leder, der giver plads til at udvikle sig og folde egen evner ud.

Lidt om rollen

 • Regnskab og controlling for tre salgsselskaber (DK, SE, NO), et after sales selskab, samt et ejendomsselskab
 • Ledelse af processer og et uformelt team-lederskab
 • Back up for andre funktioner i administrationen, som en del af kultur for deltagelse og læring om virksomheden til gavn for kunden

Ansvar for

 • Månedsregnskaber og koncern-opstillinger (herunder de nødvendige afstemninger)
 • Controlling
 • Moms-regnskab
 • Lønsystem (Lessor)
 • Kreditorer
 • Debitorer
 • Budgettering
 • Som højre hånd for økonomichef, bl.a. analyser for likviditet, KPI, salgskanal, produkt og DB (ad hoc)
 • Sikre kontrol på kvalitet i opgaver for underliggende afdelinger
 • Optimering for økonomiafdelingens funktioner, processer og systemer
 • Hands on i afdelingens daglige leveringer
 • Back up på økonomi, salgs- og ordre-håndtering, indkøb og lager?

Om dig

 • Du er en robust, udadvendt og dynamisk person, som besidder et godt drive og et positivt smittende humør
 • Du er administrativt orienteret og dygtig til at strukturere og planlægge, både din egen og andres tid
 • Du har stor omstillingsparathed, og ambitioner om at være med i det lange, seje træk
 • Du har en analytisk tilgang, er vant til at opbygge strukturer, skabe overblik og eksekvere selvstændigt
 • Dit uddannelsesniveau er fx HD, og gerne en revisorbaggrund, så du kan varetage en controller funktion
 • Du er superbruger i NAV
 • Som person er du samarbejdende, vil deltage med godt humør, fleksibel, initiativrig, selvkørende, uformel, stærk under tidspres og deadlines

Vi tilbyder

 • En løn der matcher dine kvalifikationer
 • Bonusordning og pensionsordning med tilknyttet sundhedsforsikring
 • Frokost-, fitness- og massageordning
 • Moderne omgivelser, i nyrenoverede lokaler

Afdelingen består af yngre mennesker, der danner et stærkt team, hvor det er morsomt at være med, og ien fleksibel arbejdskultur med højt tempo. Fokus på personlig udvikling og plads til at vokse. Hos os er det er en selvfølge, at hvis du kan, så får du plads og lov.

Spørgsmål og ansøgning

Tiltrædelse: 1. juni 2018 eller hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt, da vi løbende afholder samtaler.

For at søge stillingen bedes du sende din ansøgning og CV markeret ”Økonomimedarbejder - Quooker” til: job@incipia.dk, INCIPIA forestår rekrutteringsprocessen og har du spørgsmål så kontakt venligst Sofie Strecker hos INCIPIA på sofie@incipia.dk eller på telefon 27 29 22 28.

Om Quooker Skandinavien A/S
Quooker er et hollandsk produkt. Opfundet i starten af 70’erne. Og forfinet gennem flere årtier. Modsat andre producenter af ”kogende vandhaner” fokuserer Quooker kun på ét produkt. Det har gjort os førende inden for kategorien. Du kan læse mere om produktet og historien bag på www.quooker.dk

Quooker Skandinavien a/s er en selvstændig virksomhed, der har eneretten på distribution af Quooker i hele Skandinavien med et distributionsnet på 850 detailforhandlere. Vi er en fleksibel organisation på ca. 45 medarbejdere, hvor der er højt til loftet og plads til at udfolde sit fulde potentiale. Vores værdier er baseret på professionalisme, originalitet og høje ambitioner.

SearchKompagniet ser frem til et godt samarbejde og til at byde velkommen på Vintappergården.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Virksomhedsnavn & CVR

SearchKompagniet

​CVR: 32870368

Adresse & Postnummer

​Frydenlundsvej 30, bygn. A

2950 Vedbæk

Kontaktinformationer